Het team, onze klanten en partners

Over ons

Het team, onze klanten en partners

Over ons

Maak kennis met

Het team achter Parta

Wij zijn een klein team, met een groot netwerk. We combineren onze gedrevenheid voor een moderne manier van besluitvorming met jarenlange ervaring in het begeleiden van besluitvormingstrajecten. Daarnaast hebben we diepgaande kennis van digitalisering en ICT. Zo helpen we anderen om betere, gedragen besluiten te nemen op een veilige, transparante en effectieve manier.

Maak kennis met

Onze opdrachtgevers

Deze en andere organisaties hebben Parta ingezet voor hun besluitvormingstrajecten. Zij zien Parta als een belangrijke partner die hen helpt om de wijsheid en kennis van inwoners, medewerkers, klanten of leden beter te benutten bij het nemen van besluiten.

Gemeente
Sliedrecht

Gemeente
Molenlanden

Gemeente
Assen

Gemeente
Utrecht

Maak kennis met

Ons ecosysteem

Dankzij de organisaties waar we mee samenwerken kunnen we niet alleen een betrouwbaar en veilig platform aanbieden, maar hebben we ook alle expertise en capaciteit in huis om u te helpen bij het gebruiken van het Parta en het inrichten en uitvoeren van complexe besluitvormingsprocessen.

Royal HaskoningDHV is al 140 jaar toonaangevend als ingenieursbureau, in advies en projectmanagement. We werken samen met Royal HaskoningDHV om de besluitvorming bij gebiedsontwikkeling te verbeteren.

JSO is een team van positieve veranderaars met een sociaal en ondernemend hart. Parta en JSO werken samen om gemeenten, uitvoeringsorganisaties en het Rijk te helpen bij besluitvormingstrajecten rondom maatschappelijke en organisatievraagstukken. Een voorbeeld hiervan is het combineren van de omgevingswalkshop van JSO met Parta tot 1 aanpak.

Zie Parta in actie

Vraag vrijblijvend een demo aan

Vul uw gegevens in. Dan nemen wij contact met u op.