Waarom Parta?

Voordelen van Parta

Waarom Parta?

Voordelen van Parta

Samen keuzes maken

Parta helpt overheden, bedrijven, verenigingen en andere organisaties of groepen om gemeenschappelijke keuzes te maken. De aanpak is erop gericht om de stem van alle deelnemers te versterken en de wijsheid binnen de groep optimaal te benutten.

Flexibel

Parta is modulair: ondersteuning van het hele besluitvormingsproces, of een deel ervan.

Parta is hybride: online acties gecombineerd met fysieke offline events. Met die flexibiliteit bieden we voor elke opgave een maatwerkoplossing.

Toegankelijk en transparant

Parta is eenvoudig in gebruik. Alle stappen in het besluitvormingsproces zijn gemakkelijk te volgen en terug te kijken. Iedereen met toegang kan meedoen, meekijken, reageren en meebeslissen. Op ieder moment van de dag. Vanaf iedere locatie.

Veilig en betrouwbaar

De resultaten zijn onweerlegbaar dankzij de inzet van blockchain-technologie. Een stempas per beslissing zorgt ervoor dat deelnemers niet dubbel kunnen stemmen. We leggen niet vast wie op een optie stemt, zodat het stemgeheim is gewaarborgd. 

Use cases

Inspirerende voorbeelden

Productbeschrijving

Dit bieden wij

Online platform en app

Parta is beschikbaar als app in de Apple Store en Google Play, maar ook via de browser. Of u nu kiest voor een eenmalig event, of een abonnement; u heeft de beschikking over de nieuwste release met alle modules en functionaliteiten.

Stap-voor-stap begeleiding

Directe hulp bij het uitdenken, inrichten en uitvoeren van het besluitvormingsproces door een van onze procesbegeleiders.

Volledige controle

U kunt Parta inzetten als eenmalig event of als abonnement, voor meerdere besluitvormingsprocessen.  Voor de complete besluitvorming of juist voor specifieke stappen. U bepaalt wie kan meedoen en op welke wijze.

Training

Als u wilt, leiden wij uw eigen mensen op in het toepassen van Parta, zodat u onze begeleiding niet meer nodig heeft.

Support / Helpdesk

Op werkdagen en tijdens online sessies zijn wij uitstekend bereikbaar om vragen en problemen van u en alle deelnemers te behandelen.

Zie Parta in actie

Vraag vrijblijvend een demo aan

Vul uw gegevens in. Dan nemen wij contact met u op.