Vergroot de betrokkenheid van uw medewerkers

Medezeggenschap

Met Parta geeft u als werkgever uw medewerkers de mogelijkheid mee te beslissen en met oplossingen te komen. Dit kan zowel in het kader van opvolging van een medewerkerstevredenheidsonderzoek of bij grote veranderingen. Zo kunnen uw medewerkers wat er speelt op de werkvloer direct doorvertalen naar oplossingen. Medewerkers blijven betrokken, er is meer draagvlak voor veranderingen en goede ideeën worden beter benut.

Vergroot de betrokkenheid van uw medewerkers

Mede-zeggenschap

Met Parta geeft u als werkgever uw medewerkers de mogelijkheid mee te beslissen en met oplossingen te komen. Dit kan zowel in het kader van opvolging van een medewerkerstevredenheidsonderzoek of bij grote veranderingen. Zo kunnen uw medewerkers wat er speelt op de werkvloer direct doorvertalen oplossingen. Medewerkers blijven betrokken, er is meer draagvlak voor veranderingen en goede ideeën worden beter benut.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lokaal Hengelo

Lokaal Hengelo

Lokaal Hengelo

Lokaal Hengelo

Lokaal Hengelo

Sliedrecht Oost

Lokaal Hengelo

Lokaal Hengelo

Lokaal Hengelo

Lokaal Hengelo

Wat Parta kan betekenen voor betrokkenheid

Inspirende voorbeelden

Waarom Parta?

Voordelen van Parta

Waarom Parta?

Voordelen van Parta

Samen keuzes maken

Parta helpt werkgevers en medezeggenschapsraden om de betrokkenheid bij uw organisatie te behouden en vergroten. De aanpak is erop gericht om de kennis van uw medewerkers optimaal in te zetten in het besluitvormingsproces. Dit vergroot de betrokkenheid en zorgt ervoor dat veranderingen breed gedragen worden. 

Flexibel

Parta is flexibel en kan ingezet worden als onderdeel van een bestaand proces of juist gebruikt worden als nieuw proces of vervanging van uw huidige praktijk.

Parta is modulair: ondersteuning van het hele besluitvormingsproces, of een deel ervan.

Parta is hybride: online acties gecombineerd met fysieke offline events. 

Toegankelijk en transparant

Parta is eenvoudig in gebruik. Alle stappen in het besluitvormingsproces zijn gemakkelijk te volgen en terug te kijken. Iedereen met toegang kan meedoen, meekijken, reageren en meebeslissen. Op ieder moment van de dag. Vanaf iedere locatie.

Veilig en betrouwbaar

De resultaten zijn onweerlegbaar dankzij de inzet van blockchain-technologie. Een stempas per beslissing zorgt ervoor dat deelnemers niet dubbel kunnen stemmen. We leggen niet vast wie op een optie stemt, zodat het stemgeheim is gewaarborgd. 

Productbeschrijving

Dit bieden wij

Productbeschrijving

Dit bieden wij

Online platform en app

Parta is beschikbaar als app in de Apple Store en Google Play, maar ook via de browser. Of u nu kiest voor een eenmalig event, of een abonnement; u heeft de beschikking over de nieuwste release met alle modules en functionaliteiten.

Stap-voor-stap begeleiding

Directe hulp bij het uitdenken, inrichten en uitvoeren van het besluitvormingsproces door een van onze procesbegeleiders.

Volledige controle

U kunt Parta inzetten als eenmalig event of als abonnement, voor meerdere besluitvormingsprocessen. Voor de complete besluitvorming of juist voor specifieke stappen. U bepaalt wie kan meedoen en op welke wijze.

Training

Als u wilt, leiden wij uw eigen mensen op in het toepassen van Parta, zodat u onze begeleiding niet meer nodig heeft.

Support / Helpdesk

Op werkdagen en tijdens online sessies zijn wij uitstekend bereikbaar om vragen en problemen van u en alle deelnemers te behandelen.

Zie Parta in actie

Vraag vrijblijvend een demo aan

Vul uw gegevens in. Dan nemen wij contact met u op.

Zie Parta in actie

Vraag vrijblijvend een demo aan

Vul uw gegevens in. Dan nemen wij contact met u op.