Buurtbelangen doet mee met Parta

In Breda zet Buurtbelangen Parta in om met inwoners te bepalen welke thema’s belangrijk zijn voor de stad en hoe deze opgelost te worden. Buurtbelangen is een nieuwe lokale partij die zich inzet om mensen invloed te laten uitoefen op hun eigen leefomgeving. Buurtbelangen wil dat iedereen in de gemeente Breda en haar dorpen over verschillende onderwerpen kan meedenken, meepraten, meekijken en stemmen. Op deze manier kan iedereen op ieder moment van de dag, vanaf iedere locatie de initiatieven van hun medebewoners in de hele gemeente Breda, wijk of omgeving raadplegen, volgen, initiëren en meebesturen.  Dit initiatief illustreert hoe Parta ingezet kan worden door gemeenten en haar ketenpartners op verschillende thema’s zoals energietransitie, de nieuwe omgevingswet, gebiedsontwikkeling, herontwikkeling en zelfs op het sociaal domein.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *