Sessie om de opgehaalde input voor de maatschappelijke agenda te ordenen

Maatschappelijke agenda gemeente Lelystad

De gemeente Lelystad en verschillende sociale partners in Lelystad werken samen aan een Maatschappelijke agenda. Dit is een plan, waarin staat hoe ze samen van Lelystad een stad maken waar iedereen kan meedoen en zich thuis voelt. Hierbij werken ze samen met inwoners, met behulp van Parta.

De gemeente is afgelopen zomer gestart met het inventariseren wat er nodig is volgens de inwoners van Lelystad om fijn te kunnen wonen en werken in de gemeente. Tijdens deze zogenoemde zomertoer zijn interviews en vragenlijsten afgenomen. De informatie is samengebracht in Parta, zodat een overzicht ontstaat van de input, ongeacht het kanaal. De informatie is geanalyseerd. Al deze informatie is terug te vinden in Parta. De eerste versie van de maatschappelijke agenda wordt op basis van deze input opgesteld en gedeeld. In de volgende versies van het plan worden ook acties opgenomen. Op de hoogte blijven van het project? Download dan Parta via de knoppen onderaan de pagina, maak een account aan en volg het onderwerp! Interesse om Parta in uw gemeente in te zetten? Vraag dan een gratis demo aan!