Deel van Vennster team, de winnaar van Green Innovation Hub Contest 2024

Winnaar Green Innovation Hub Contest 2024

Parta is de trotse winnaar van de Green Innovation Hub Contest 2024! De Green Innovation Hub is een samenwerking tussen Gemeente Almere, Provincie Flevoland en VodafoneZiggo. In deze wedstrijd presenteerden negen start-ups en scale-ups hun innovatieve oplossing voor een duurzame en inclusieve leefomgeving.

We wisten de jury te overtuigen om Parta in te zetten voor de Almeerse woonwijken Hortus en Pampus omdat Parta de gemeente in staat stelt samen met de inwoners en andere stakeholders oplossingen te bedenken voor bijvoorbeeld dreigende bouwstops en netcongestie.

Het was een inspirerende dag, die naast een bevestiging van onze missie, ook tal van interessante gesprekken en contacten heeft opgeleverd.

Meer weten over onze methode of de App? Neem dan contact met ons op of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *